Oefendressuur

Naast de officiële wedstrijden houden wij ook oefendressuur wedstrijden. 

Elk weekend dat wij officieel dressuurconcours hebben, kan je ook opgeven voor oefendressuur.
Opgeven kan door een mail te sturen met je gegevens naar boleemhoevewedstrijden@gmail.com. Je krijgt altijd een bevestiging van ons.

Heb je nog geen startkaart maar ben je wel van plan dit binnenkort aan te vragen, dan is dit je kans om te kijken hoe je er voor staat.
Een officiële jury beoordeelt je proef en geeft uitgebreid schriftelijk commentaar. Je rijdt los tussen de andere paarden en proeft zo de sfeer van een echte wedstrijd.
Om de boel compleet te maken, zorg je natuurlijk ook dat je paard er netjes ingevlochten bijloopt en als je in het bezit bent van wedstrijdkleding, heeft dat de voorkeur. 
Wanneer er minimaal 4 combinaties meedoen in de oefenrubriek is er een prijsuitreiking.

Zowel paarden als pony’s kunnen meedoen.

We gaan er van uit dat de meeste ruiters een B proef willen rijden, maar ook ruiters die eens een klasse hoger willen proberen dan waar zij nu in uitkomen zijn van harte welkom.

Let op: oefendressuur telt niet mee voor winstpunten!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marcel

Bij de Boleemhoeve kan ik mij prima voorbereiden op een concours. Ik voel mij hier altijd helemaal thuis. Dankzij de goede adviezen van de jury ga ik vol vertrouwen mijn startkaart aanvragen. Dank voor de organisatie!

Anoniem

Ik kom altijd met mijn dochter mee als zij haar proef rijdt. Vanuit de gezellige kantine heb ik prima zicht op de verrichtingen van mijn dochter. Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand.